Om oss

Ni har precis kommit till Nette, en Finlandssvensk smålänning bosatt i Eksjö. Jag delar min stora passion för mat och resor med resten av familjen som består av min man Anton, Emelie född 2008 ( Deltagare i Sveriges yngsta mästerkock 2017), Olivia 2010, Sander 2018 och Alva 2020. Hos oss hittar ni massa inspirerande recept, restaurangrecensioner, friluftsliv och reseinspiration. Södra fabriken är vårt företag som innefattar

  • En blogg om våra guldkorn på hemmaplan (Mitt Småland)
  • En rese och matblogg med recept och upplevelser (kardemummagumman)
  • En webbshop som uppkom genom vårt gemensamma intresse för matlagning, vi värderar köket högt i vår familj!
  • En bokningssida för olika aktiviteter vi kan erbjuda er såsom matlagningskurser, naturupplevelser och båda i kombination, matlagning i naturen!

Vi har skapat vårt egna märke för att ge avtryck från vår historia och för att leverera högkvalitativa produkter till andra matentusiaster. Vi kommer att ta fram det bästa för att ge er den lilla skillnaden som gör hela skillnaden.

Vi reser till jordens alla hörn och utforskar matkulturer för att hitta inspiration.

Bli samarbetspartner?

Den äldsta dottern är även en av tolv deltagare i Sveriges yngsta mästerkock 2017.

Vill er organisation/företag bli vår samarbetspartner? Vi tar gärna emot era förslag för olika samarbeten.  Om det är av intresse att bli vår samarbetspartner ta gärna kontakt med oss, vi träffar gärna er för att diskutera vidare vad vi kan göra för varandra.

Framtida behov för samarbeten:

  • Sponsor/samarbetspartner för bloggmingel
  • Sponsra/bidra till tävlingar. Tävlingspriserna kan vara t.ex. presentkort, biobiljetter, mat, dryck eller andra större priser (iPad/mobil telefon etc)
  • Sponsrade inlägg
  • Produktrecensioner restaurangrecensioner

Vi utför även uppdrag som recept och matkreatör, matstylist / matskribent samt frilans resereportage.

Innehar F-skatt.

Maila oss gärna på info@kardemummagumman.se

Ni kanske har egna idéer kring samarbete?